iPhone 5s batterij vervangen

  • Geplaatst op
  • 0
iPhone 5s batterij vervangen

Het vervangen van je iPhone 5s batterij is een eenvoudige reparatie waarmee je ongeveer 15 minuten tot 1 uur mee bezig bent. Afhankelijk van hoeveel ervaring je hebt met het uitvoeren van deze reparatie. De iPhone 5s is al een ouder toestel waardoor in de meeste gevallen de originele batterijen niet meer lang mee gaan. Het vervangen van je batterij zal dan ook direct zorgen voor een hogere capaciteit en dus een betere gebruikservaring.

Lees altijd even deze gebruikshandleidingen door en bekijk de bijgesloten video (bron: ifixit.com). Voor het uitvoeren van deze reparatie raden we je aan om gebruik te maken van onze iPhone reparatie kit. Dan weet je zeker dat je alles hebt wat nodig is om deze reparatie uit te voeren.

Ga altijd voorzichtig en zorgvuldig te werk bij het uitvoeren van reparaties. Schroeven en onderdelen zijn uiterst gevoelig waardoor je ze zelfs met het beste gereedschap kan beschadigen. Als geheugensteen tijdens de reparaties kan je gebruik maken van onze speciale magnetische schroefmatten. Zo organiseer je alle schroeven zodat je ze bij hermontage weer op de juiste plek kan plaatsen. Het verkeerd plaatsen van een schroef kan schade veroorzaken aan je toestel. Wees dus voorzichtig! 

iPhone 5s batterij reparatie: 
Bij het losmaken van je batterij dien je extra voorzichtig te zijn dat je niet het moederbord van de iPhone 5s beschadigt. Daarnaast zijn de flexcabels en connectors van het scherm ook erg gevoelig en makkelijk te beschadigen. Ga er lekker voor zitten en laten we die batterij vervangen! 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »