iPhone 4 serie onderdelen

Min: €0 Max: €20

Bij Ikfixem vind je alles op het gebied van iPhone reparaties. Heb je nieuwe onderdelen nodig? Wij hebben ze. Repareer eenvoudig zelf je iPhone 4.


Onderdelen

16 in 1 Reparatie kit

€11,95

Een uitgebreide kit voor het repareren van je iPhone of Samsung toestel. Deze reparatie kit is voorzien van 16 onderdelen waarmee je elke reparatie kan tackelen.

LCD scherm opener

€7,95

Deze tang met twee zuignappen maakt het mogelijk om het beeldscherm van je smartphone te vervangen. De tang is makkelijk te gebruiken en heeft een comfortabel design. Oorspronkelijk is deze tang ontworpen voor de iPhone maar kan ook worden gebruikt voor a

iPhone 4 simkaarhouder

€3,45

Simkaarthouder van je iPhone 4 kwijt of kapot? Met deze hoog kwalitatieve simkaarthouder ben je binnen no time weer up and running.

Metalen spudger

€3,95

Deze metalen spudger is ideaal tijdens het gebruik van je reparatie. Vaak wordt deze metalen spudger gebruikt voor het openen van een iPad scherm of bijvoorbeeld tijdens het verwijderen van de batterij.

iPhone 4s batterij

€16,95 €14,95

Deze iPhone 4s batterij is van hoogwaardige kwaliteit en zorgvuldig geselecteerd door onze experts. Kan je je batterij niet meer opladen of loopt hij snel leeg? Dan is deze batterij een uitstekend alternatief.

Antistatische nylon spudger

€2,25

Deze nylon spudger is van hard antistatisch materiaal en is geschikt voor verschillende iPhone of iPad reparaties. Het heeft een platte en gepunte kant wat het ideaal maakt om batterijen te verwijderen en connectoren los te maken.

Antistatische pincetten

€6,95

Verwijder kleine onderdelen of schroeven zonder moeite met deze set antistatische pincetten. Deze set bestaat uit een rechte en gebogen pincet. Wij raden aan om altijd te werken met een antistatische pincet.

iPhone 4 magnetische schroefmat

€7,95

Bij het repareren van je iPhone 4 is het ontzettend belangrijk dat alle schroeven weer op de juiste plek terug worden geplaatst om schade aan het apparaat te voorkomen. Met deze magnetische schroefmat houd je het overzicht en hoef je je daar geen zorgen o

iPhone 4s simkaarthouder

€3,45

Simkaarthouder van je iPhone 4s kwijt of kapot? Met deze hoog kwalitatieve simkaarthouder ben je binnen no time weer up and running.

iPhone 4s pentalobe schroeven

€2,25

Kom je pentalobe schroeven te kort voor je iPhone 4s of zijn deze beschadigd? Met deze heb je je telefoon binnen no time weer in gebruik.

iPhone 4 pentalobe schroeven

€2,25

Kom je pentalobe schroeven te kort voor je iPhone 4 of zijn deze beschadigd? Met deze heb je je telefoon binnen no time weer in gebruik.

iPhone 4 schroevenset

€2,95

Kom je schroeven te kort voor je iPhone 4 of zijn deze beschadigd? Met deze schroevenset vervang je gemakkelijk de nodige schroeven. Deze schroevenset bevat geen pentalobe schroeven. 

iPhone 4s scherm en LCD

€17,95

Is je iPhone 4 scherm toe aan vervanging? Met dit vervangende scherm heb je binnen no time je telefoon weer in gebruik.

iPhone 4s magnetische schroefmat

€7,95

Bij het repareren van je iPhone 4s is het ontzettend belangrijk dat alle schroeven weer op de juiste plek terug worden geplaatst om schade aan het apparaat te voorkomen. Met deze magnetische schroefmat houd je het overzicht en hoef je je daar geen zorgen

iPhone 4 batterij

€17,95 €14,95

Deze iPhone 4 batterij is van hoogwaardige kwaliteit en zorgvuldig geselecteerd door onze experts. Kan je je accu niet meer opladen of loopt hij snel leeg? Dan is deze accu een uitstekend alternatief.

iPhone 4s schroevenset

€2,95

Kom je schroeven te kort voor je iPhone 4s of zijn deze beschadigd? Met deze schroevenset vervang je gemakkelijk de nodige schroeven. Deze schroevenset bevat geen pentalobe schroeven. 

iPhone 4 scherm en LCD

€17,95

Is je iPhone 4 scherm toe aan vervanging? Met dit vervangende scherm heb je binnen no time je telefoon weer in gebruik.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »