iPhone 5 serie onderdelen

Min: €0 Max: €35

Bij Ikfixem vind je alles op het gebied van iPhone reparaties. Heb je nieuwe onderdelen nodig? Wij hebben ze. Repareer eenvoudig zelf je iPhone 5.


Onderdelen

iPhone

16 in 1 Reparatie kit

€11,95

Een uitgebreide kit voor het repareren van je iPhone of Samsung toestel. Deze reparatie kit is voorzien van 16 onderdelen waarmee je elke reparatie kan tackelen.

LCD scherm opener

€7,95

Deze tang met twee zuignappen maakt het mogelijk om het beeldscherm van je smartphone te vervangen. De tang is makkelijk te gebruiken en heeft een comfortabel design. Oorspronkelijk is deze tang ontworpen voor de iPhone maar kan ook worden gebruikt voor a

iPhone SE magnetische schroefmat

€7,95

Bij het repareren van je iPhone SE is het ontzettend belangrijk dat alle schroeven weer op de juiste plek terug worden geplaatst om schade aan het apparaat te voorkomen. Met deze magnetische schroefmat houd je het overzicht en hoef je je daar geen zorgen

iPhone 5c scherm en LCD (A+ kwaliteit)

€39,95 €34,95

Is je iPhone 5c scherm toe aan vervanging? Met dit vervangende scherm heb je binnen no time je telefoon weer in gebruik.

iPhone SE batterij

€23,95 €17,95

Deze iPhone SE batterij is van hoogwaardige kwaliteit en zorgvuldig geselecteerd door onze experts. Kan je je batterij niet meer opladen of loopt hij snel leeg? Dan is deze batterij een uitstekend alternatief.

iPhone SE wifi antenne

€4,95

Geen wifi ontvangst meer op je iPhone SE? Dit kan het gevolg zijn van een defecte wifi antenne. Bestel hier je nieuwe wifi antenne om dit probleem op te lossen.

iPhone 5s wifi antenne

€4,49

Geen wifi ontvangst meer op je iPhone 5s? Dit kan het gevolg zijn van een defecte wifi antenne. Bestel hier je nieuwe wifi antenne om dit probleem op te lossen.

iPhone SE scherm en LCD

€18,95

Is je iPhone SE scherm toe aan vervanging? Met dit vervangende scherm heb je binnen no time je telefoon weer in gebruik.

iPhone 5 scherm en LCD

€18,95

Is je iPhone 5 scherm toe aan vervanging? Met dit vervangende scherm heb je binnen no time je telefoon weer in gebruik.

Metalen spudger

€3,95

Deze metalen spudger is ideaal tijdens het gebruik van je reparatie. Vaak wordt deze metalen spudger gebruikt voor het openen van een iPad scherm of bijvoorbeeld tijdens het verwijderen van de batterij.

iPhone 5c schroevenset

€2,95

Kom je schroeven te kort voor je iPhone 5c of zijn deze beschadigd? Met deze schroevenset vervang je gemakkelijk de nodige schroeven. Deze schroevenset bevat geen pentalobe schroeven. 

iPhone SE Home button

€5,95

Is je iPhone SE home button kapot? Met deze nieuwe home button voor de iPhone SE vervang je eenvoudig je home button.

iPhone 5 achtercamera

€7,95

iPhone 5 achter camera kapot? Balen! Gelukkig is het probleem eenvoudig te verhelpen. Het vervangen van de camera lost problemen op zoals een defecte achter camera of flitser.

iPhone SE voorcamera kabel

€6,95

Is de voorcamera van je iPhone SE kapot? Of kan je gesprekspartner je niet horen tijdens een Facetime of telefoongesprek? Dan is het vervangen van je voorcamera kabel vaak de oplossing. De voorcamera kabel is verantwoordelijk voor de voorcamera, proximity

iPhone 5c batterij sticker

€1,45

Bij het opnieuw plaatsen van je iPhone batterij kun je de oude batterij stickers niet hergebruiken. Met een nieuw setje batterij stickers zet je je batterij weer vast zodat deze niet los in je iPhone zit.

iPhone 5s batterij sticker

€1,45

Bij het opnieuw plaatsen van je iPhone batterij kun je de oude batterij stickers niet hergebruiken. Met een nieuw setje batterij stickers zet je je batterij weer vast zodat deze niet los in je iPhone zit.

iPhone 5s scherm en LCD (A+ kwaliteit)

€29,95

Is je iPhone 5s scherm toe aan vervanging? Met dit vervangende scherm heb je binnen no time je telefoon weer in gebruik.

iPhone 5 dock connector

€6,95

Laadt je iPhone 5 niet meer op? Kan je gesprekspartner je niet horen of heb je geen geluid bij het afspelen van media? Met een nieuwe dock connector los je dit probleem op.

Antistatische nylon spudger

€2,25

Deze nylon spudger is van hard antistatisch materiaal en is geschikt voor verschillende iPhone of iPad reparaties. Het heeft een platte en gepunte kant wat het ideaal maakt om batterijen te verwijderen en connectoren los te maken.

Antistatische pincetten

€6,95

Verwijder kleine onderdelen of schroeven zonder moeite met deze set antistatische pincetten. Deze set bestaat uit een rechte en gebogen pincet. Wij raden aan om altijd te werken met een antistatische pincet.

iPhone 5c magnetische schroefmat

€7,95

Bij het repareren van je iPhone 5c is het ontzettend belangrijk dat alle schroeven weer op de juiste plek terug worden geplaatst om schade aan het apparaat te voorkomen. Met deze magnetische schroefmat houd je het overzicht en hoef je je daar geen zorgen

iPhone 5s magnetische schroefmat

€7,95

Bij het repareren van je iPhone 5s is het ontzettend belangrijk dat alle schroeven weer op de juiste plek terug worden geplaatst om schade aan het apparaat te voorkomen. Met deze magnetische schroefmat houd je het overzicht en hoef je je daar geen zorgen

iPhone 5 batterij

€19,95 €16,95

Deze iPhone 5 batterij is van hoogwaardige kwaliteit en zorgvuldig geselecteerd door onze experts. Kan je je batterij niet meer opladen of loopt hij snel leeg? Dan is deze batterij een uitstekend alternatief.

Pagina 1 van 3
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »