iPhone 6 serie reparatie onderdelen

Min: €0 Max: €80

Voor aan het bereiden op een reparatie? Opzoek naar onderdelen voor je iPhone 6? Ikfixem heeft een ruim aanbod onderdelen van uitsluitend de hoogste kwaliteit.


Onderdelen

iPhone

iPhone 6s Plus scherm en LCD (A+ kwaliteit)

€84,95 €79,95

Is je iPhone 6s scherm toe aan vervanging? Met dit vervangende scherm heb je binnen no time je telefoon weer in gebruik.

iPhone 6 Plus scherm en LCD (A+ kwaliteit)

€64,95 €59,95

Is je iPhone 6 Plus scherm toe aan vervanging? Met dit vervangende scherm heb je binnen no time je telefoon weer in gebruik.

iPhone 6 scherm en LCD (A+ kwaliteit)

€39,95

iPhone 6 scherm vervangen? Echte A+ kwaliteit schermen voor de beste prijs. Kwaliteit en service is onze belofte.

16 in 1 Reparatie kit

€11,95

Een uitgebreide kit voor het repareren van je iPhone of Samsung toestel. Deze reparatie kit is voorzien van 16 onderdelen waarmee je elke reparatie kan tackelen.

LCD scherm opener

€7,95

Deze tang met twee zuignappen maakt het mogelijk om het beeldscherm van je smartphone te vervangen. De tang is makkelijk te gebruiken en heeft een comfortabel design. Oorspronkelijk is deze tang ontworpen voor de iPhone maar kan ook worden gebruikt voor a

iPhone 6 wifi antenne

€4,95

Geen wifi ontvangst meer op je iPhone 6? Dit kan het gevolg zijn van een defecte wifi antenne. Bestel hier je nieuwe wifi antenne om dit probleem op te lossen.

iPhone 6s Home button

€6,95

Ben je op zoek naar een iPhone 6s home button? Met het vervangen van de home button los je het probleem op van een niet functionerende home button. De iPhone 6s home button is van de hoogste kwaliteit!

iPhone 6 magnetische schroefmat

€7,95

Bij het repareren van je iPhone 6 is het ontzettend belangrijk dat alle schroeven weer op de juiste plek terug worden geplaatst om schade aan het apparaat te voorkomen. Met deze magnetische schroefmat houd je het overzicht en hoef je je daar geen zorgen o

iPhone 6s Plus Home button

€6,95

Vervang zelf je kapotte iPhone 6s Plus home button met deze nieuwe home button.

iPhone 6 Plus trilmotor

€3,95

De trilfunctie van je iPhone 6 Plus werkt niet meer? Dit wordt veroorzaakt door een defecte trilmotor. Gelukkig is dit onderdeel eenvoudig te vervangen en ook nog eens goedkoop.

iPhone 6 dock connector

€10,95

Laadt je iPhone 6 niet meer op? Kan je gesprekspartner je niet horen of heb je geen geluid bij het afspelen van media? Met een nieuwe dock connector los je dit probleem op.

Metalen spudger

€3,95

Deze metalen spudger is ideaal tijdens het gebruik van je reparatie. Vaak wordt deze metalen spudger gebruikt voor het openen van een iPad scherm of bijvoorbeeld tijdens het verwijderen van de batterij.

iPhone 6s magnetische schroefmat

€7,95

Bij het repareren van je iPhone 6s is het ontzettend belangrijk dat alle schroeven weer op de juiste plek terug worden geplaatst om schade aan het apparaat te voorkomen. Met deze magnetische schroefmat houd je het overzicht en hoef je je daar geen zorgen

iPhone 6s Plus batterij

€19,95

Deze iPhone 6s Plus batterij is van hoogwaardige kwaliteit en zorgvuldig geselecteerd door onze experts. Kan je je accu niet meer opladen of loopt hij snel leeg? Dan is deze accu een uitstekend alternatief.

iPhone 6 pentalobe schroeven

€2,25

Kom je pentalobe schroeven te kort voor je iPhone 6 of zijn deze beschadigd? Met deze heb je je telefoon binnen no time weer in gebruik.

iPhone 6 schroevenset

€3,95

Kom je schroeven te kort voor je iPhone 6 of zijn deze beschadigd? Met deze schroevenset vervang je gemakkelijk de nodige schroeven. Deze schroevenset bevat geen pentalobe schroeven. 

iPhone 6s Plus wifi antenne

€5,95

Geen wifi ontvangst meer op je iPhone 6s Plus? Dit kan het gevolg zijn van een defecte wifi antenne. Bestel hier je nieuwe wifi antenne om dit probleem op te lossen.

iPhone 6 Plus wifi antenne

€4,95

Geen wifi ontvangst meer op je iPhone 6 Plus? Dit kan het gevolg zijn van een defecte wifi antenne. Bestel hier je nieuwe wifi antenne om dit probleem op te lossen.

iPhone 6 Plus oorspeaker

€4,49

Is de oorspeaker van je iPhone 6 Plus kapot en heb je daardoor geen of slecht gehoor tijdens het bellen?

iPhone 6s powerflex kabel

€8,95

Werkt je iPhone 6s aan / uit knop niet meer of is de mute switch kapot? Dan is het vervangen van de powerflex kabel de oplossing

iPhone 6s Plus luidspreker

€7,95

De iPhone 6s Plus luidspreker zorgt voor het geluid uit de onderkant van je iPhone, dit hoor je tijdens het afspelen van media geluiden en bij de beltoon. Heb je problemen zoals slecht geluid of helemaal geen geluid meer, dan kan je dit onderdeel vervange

iPhone 6s Plus achter camera

€44,95

iPhone 6s Plus achter camera kapot? Balen! Gelukkig is het probleem eenvoudig te verhelpen. Het vervangen van de camera lost problemen op zoals een defecte achter camera of flitser.

iPhone 6s trilmotor

€7,95

De trilfunctie van je iPhone 6s werkt niet meer? Dit wordt veroorzaakt door een defecte trilmotor. Gelukkig is dit onderdeel eenvoudig te vervangen en ook nog eens goedkoop.

Pagina 1 van 4
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »