iPhone 6s reparatie onderdelen

Min: €0 Max: €50

iPhone 6s onderdelen kopen van de hoogste kwaliteit

Bij ons staat kwaliteit op de eerste plaats en dat betekent dat de gebruikservaring van je toestel niet er op achteruit mag gaan. Wij werken daarom met de hoogste kwaliteit iPhone onderdelen. Ben je opzoek naar een scherm voor je iPhone 6s of misschien laadt hij niet meer op of is je batterij toe aan vernieuwing. 

Zelf je iPhone 6s repareren

Je kan je iPhone 6s laten repareren door ons, maar wij moedigen je altijd aan om dit zelf te proberen. Dit doen wij vooral om mensen bewust te maken van het feit dat het repareren van je toestel helemaal niet zo moeilijk is. Moederbord reparaties zijn natuurlijk een ander verhaal en hier dient met gespecialiseerd voor te zijn, maar het vervangen van een onderdeel in je iPhone is met het juiste gereedschap en de juiste voorbereiding eigenlijk helemaal niet zo moeilijk. Bij elk onderdeel hebben wij een uitgebreide beschrijving met tips en weetjes geplaatst die belangrijk zijn voor de reparatie. Ook hebben we een instructievideo toegevoegd die de reparatie helder en duidelijk uitlegt. Zo vervang jij je iPhone onderdeel binnen no time. 

iPhone 6s reparatie laten uitvoeren

Kom je er niet helemaal uit in je eentje? Dan helpen wij je graag bij het fixen van je iPhone. Je kan altijd contact met ons opnemen via de e-mail of chat. We raden altijd aan om contact op te nemen via de e-mail als je hulp nodig hebt bij reparaties, omdat we dan uitgebreidere instructies kunnen geven die je altijd weer kan raadplegen.


Onderdelen

iPhone

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »