iPhone 7 serie reparatie onderdelen

Min: €0 Max: €150

Bij Ikfixem vind je alles op het gebied van iPhone reparaties. Heb je nieuwe onderdelen nodig? Wij hebben ze. Repareer eenvoudig zelf je iPhone 7.


Onderdelen

iPhone

iPhone 7 batterij

€14,95

Deze iPhone 7 batterij is van hoogwaardige kwaliteit en zorgvuldig geselecteerd door onze experts. Kan je je accu niet meer opladen of loopt hij snel leeg? Dan is deze accu een uitstekend alternatief.

iPhone 7 Plus scherm en LCD (A+ kwaliteit)

€99,95 €89,95

Is je iPhone 7 scherm toe aan vervanging? Met dit vervangende scherm heb je binnen no time je telefoon weer in gebruik.

iPhone 7 magnetische schroefmat

€7,95

Bij het repareren van je iPhone 7 is het ontzettend belangrijk dat alle schroeven weer op de juiste plek terug worden geplaatst om schade aan het apparaat te voorkomen. Met deze magnetische schroefmat houd je het overzicht en hoef je je daar geen zorgen o

iPhone 7 achter camera

€44,95

iPhone 7 achter camera kapot? Balen! Gelukkig is het probleem eenvoudig te verhelpen. Het vervangen van de camera lost problemen op zoals een defecte achter camera of flitser.

16 in 1 Reparatie kit

€11,95

Een uitgebreide kit voor het repareren van je iPhone of Samsung toestel. Deze reparatie kit is voorzien van 16 onderdelen waarmee je elke reparatie kan tackelen.

iPhone 7 Plus magnetische schroefmat

€7,95

Bij het repareren van je iPhone 7 Plus is het ontzettend belangrijk dat alle schroeven weer op de juiste plek terug worden geplaatst om schade aan het apparaat te voorkomen. Met deze magnetische schroefmat houd je het overzicht en hoef je je daar geen zor

iPhone 7 Plus achter camera

€109,95

iPhone 7 Plus achter camera kapot? Balen! Gelukkig is het probleem eenvoudig te verhelpen. Het vervangen van de camera lost problemen op zoals een defecte achter camera of flitser.

iPhone 7 scherm en LCD (A+ kwaliteit)

€79,95 €69,95

Is je iPhone 7 scherm toe aan vervanging? Met dit vervangende scherm heb je binnen no time je telefoon weer in gebruik.

iPhone 7 dock connector

€13,95

Laadt je iPhone 7 niet meer op? Kan je gesprekspartner je niet horen of heb je geen geluid bij het afspelen van media? Met een nieuwe dock connector los je dit probleem op.

LCD scherm opener

€7,95

Deze tang met twee zuignappen maakt het mogelijk om het beeldscherm van je smartphone te vervangen. De tang is makkelijk te gebruiken en heeft een comfortabel design. Oorspronkelijk is deze tang ontworpen voor de iPhone maar kan ook worden gebruikt voor a

iPhone 7 wifi antenne

€7,95

Geen wifi ontvangst meer op je iPhone 7? Dit kan het gevolg zijn van een defecte wifi antenne. Bestel hier je nieuwe wifi antenne om dit probleem op te lossen.

iPhone 7 powerflex kabel

€9,95

Werkt je iPhone 7 aan / uit knop niet meer of is de mute switch kapot? Dan is het vervangen van de powerflex kabel de oplossing

iPhone 7 Plus voorcamera kabel

€20,95

Is je iPhone 7 Plus voorcamera kapot, je luidspreker defect of werkt je proximy sensor niet meer? Met deze nieuwe iPhone 7 Plus voorcamera kabel los je dit probleem op. Repareren is eenvoudig en heel goed zelf te doen.

iPhone 7 Plus dock connector

€18,95

Laadt je iPhone 7 Plus niet meer op? Kan je gesprekspartner je niet horen of heb je geen geluid bij het afspelen van media? Met een nieuwe dock connector los je dit probleem op.

iPhone 7 scherm en LCD

€34,95 €31,95

Is je iPhone 7 scherm toe aan vervanging? Met dit vervangende scherm heb je binnen no time je telefoon weer in gebruik.

Metalen spudger

€3,95

Deze metalen spudger is ideaal tijdens het gebruik van je reparatie. Vaak wordt deze metalen spudger gebruikt voor het openen van een iPad scherm of bijvoorbeeld tijdens het verwijderen van de batterij.

iPhone 7 oorspeaker

€6,95

Is de oorspeaker van je iPhone 7 kapot en heb je daardoor geen of slecht gehoor tijdens het bellen?

iPhone 7 Plus powerflex kabel

€12,95

Werkt je iPhone 7 Plus aan / uit knop niet meer of is de mute switch kapot? Dan is het vervangen van de powerflex kabel de oplossing

iPhone 7 batterij sticker

€2,45

Bij het opnieuw plaatsen van je iPhone batterij kun je de oude batterij stickers niet hergebruiken. Met een nieuw setje batterij stickers zet je je batterij weer vast zodat deze niet los in je iPhone zit.

iPhone 7 Plus scherm en LCD

€44,95 €34,95

Is je iPhone 7 Plus scherm toe aan vervanging? Met dit vervangende scherm heb je binnen no time je telefoon weer in gebruik.

Antistatische nylon spudger

€2,25

Deze nylon spudger is van hard antistatisch materiaal en is geschikt voor verschillende iPhone of iPad reparaties. Het heeft een platte en gepunte kant wat het ideaal maakt om batterijen te verwijderen en connectoren los te maken.

Antistatische pincetten

€6,95

Verwijder kleine onderdelen of schroeven zonder moeite met deze set antistatische pincetten. Deze set bestaat uit een rechte en gebogen pincet. Wij raden aan om altijd te werken met een antistatische pincet.

iPhone 7 Plus batterij

€34,95 €19,95

Deze iPhone 7 Plus batterij is van hoogwaardige kwaliteit en zorgvuldig geselecteerd door onze experts. Kan je je batterij niet meer opladen of loopt hij snel leeg? Dan is deze batterij een uitstekend alternatief.

Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »