iPhone 8 serie onderdelen

Min: €0 Max: €100

Voor aan het bereiden op een iPhone reparatie? Opzoek naar onderdelen voor je iPhone 8? Ikfixem heeft een ruim aanbod iPhone onderdelen van uitsluitend de hoogste kwaliteit.


Onderdelen

iPhone

iPhone 8 Plus scherm en LCD (A+ kwaliteit)

€139,95 €96,95

Is je iPhone 8 Plus scherm toe aan vervanging? Met dit vervangende scherm heb je binnen no time je telefoon weer in gebruik.

iPhone 8 behuizing voorgemonteerd

€99,00

Is je iPhone 8 achterkant kapot? Het vervangen van het glas is een lastige en gevaarlijke reparatie. Het vervangen van je frame (inclusief glas) is veiliger en heeft een veel hogere kans van slagen.

iPhone 8 Plus dock connector

€33,95

Laadt je iPhone 8 Plus niet meer op? Kan je gesprekspartner je niet horen of heb je geen geluid bij het afspelen van media? Met een nieuwe dock connector los je dit probleem op.

16 in 1 Reparatie kit

€11,95

Een uitgebreide kit voor het repareren van je iPhone of Samsung toestel. Deze reparatie kit is voorzien van 16 onderdelen waarmee je elke reparatie kan tackelen.

iPhone 8 achter camera

€79,95

iPhone 8 achter camera kapot? Balen! Gelukkig is het probleem eenvoudig te verhelpen. Het vervangen van de camera lost problemen op zoals een defecte achter camera of flitser.

LCD scherm opener

€7,95

Deze tang met twee zuignappen maakt het mogelijk om het beeldscherm van je smartphone te vervangen. De tang is makkelijk te gebruiken en heeft een comfortabel design. Oorspronkelijk is deze tang ontworpen voor de iPhone maar kan ook worden gebruikt voor a

iPhone 8 scherm en LCD (A+ kwaliteit)

€119,95 €79,95

Is je iPhone 8 scherm toe aan vervanging? Met dit vervangende scherm heb je binnen no time je telefoon weer in gebruik.

iPhone 8 Plus schroevenset

€2,95

Kom je schroeven te kort voor je iPhone 8 Plus of zijn deze beschadigd? Met deze schroevenset vervang je gemakkelijk de nodige schroeven. Deze schroevenset bevat geen pentalobe schroeven. 

iPhone 8 batterij

€39,95 €24,95

Deze iPhone 8 batterij is van hoogwaardige kwaliteit en zorgvuldig geselecteerd door onze experts. Kan je je batterij niet meer opladen of loopt hij snel leeg? Dan is deze batterij een uitstekend alternatief.

iPhone 8 Plus batterij

€29,95

Deze iPhone 8 Plus batterij is van hoogwaardige kwaliteit en zorgvuldig geselecteerd door onze experts. Kan je je batterij niet meer opladen of loopt hij snel leeg? Dan is deze accu een uitstekend alternatief.

Metalen spudger

€3,95

Deze metalen spudger is ideaal tijdens het gebruik van je reparatie. Vaak wordt deze metalen spudger gebruikt voor het openen van een iPad scherm of bijvoorbeeld tijdens het verwijderen van de batterij.

iPhone 8 Plus magnetische schroefmat

€6,95

Bij het repareren van je iPhone 8 Plus is het ontzettend belangrijk dat alle schroeven weer op de juiste plek terug worden geplaatst om schade aan het apparaat te voorkomen. Met deze magnetische schroefmat houd je het overzicht en hoef je je daar geen zor

iPhone 8 Plus simkaarthouder

€4,25

Simkaarthouder van je iPhone 8 Plus kwijt of kapot? Met deze hoog kwalitatieve simkaarthouder ben je binnen no time weer up and running.

iPhone 8 Plus voorcamera kabel

€33,95

Is je iPhone 8 Plus voorcamera kapot, je luidspreker defect of werkt je proximy sensor niet meer? Met deze nieuwe iPhone 8 Plus voorcamera kabel los je dit probleem op. Repareren is eenvoudig en heel goed zelf te doen.

iPhone 8 dock connector

€28,95

Laadt je iPhone 8 niet meer op? Kan je gesprekspartner je niet horen of heb je geen geluid bij het afspelen van media? Met een nieuwe dock connector los je dit probleem op.

Antistatische nylon spudger

€2,25

Deze nylon spudger is van hard antistatisch materiaal en is geschikt voor verschillende iPhone of iPad reparaties. Het heeft een platte en gepunte kant wat het ideaal maakt om batterijen te verwijderen en connectoren los te maken.

Antistatische pincetten

€6,95

Verwijder kleine onderdelen of schroeven zonder moeite met deze set antistatische pincetten. Deze set bestaat uit een rechte en gebogen pincet. Wij raden aan om altijd te werken met een antistatische pincet.

iPhone 8 Plus framesticker

€2,49

De framesticker voor de iPhone 8 Plus bevindt zich tussen het scherm en het frame en zorgt ervoor dat het scherm goed blijft zitten. Het verkleint tevens de kans op waterschade en zorgt voor een naadloze aansluiting van het scherm op het frame. 

iPhone 8 framesticker

€2,49

De framesticker voor de iPhone 8 bevindt zich tussen het scherm en het frame en zorgt ervoor dat het scherm goed blijft zitten. Het verkleint tevens de kans op waterschade en zorgt voor een naadloze aansluiting van het scherm op het frame. 

iPhone 8 Plus oorspeaker

€9,95

Is de oorspeaker van je iPhone 8 Plus kapot en heb je daardoor geen of slecht gehoor tijdens het bellen?

iPhone 8 powerflex kabel

€17,95

Werkt je iPhone 8 aan / uit knop niet meer of is de mute switch kapot? Dan is het vervangen van de powerflex kabel de oplossing

iPhone 8 Plus luidspreker

€29,95

De iPhone 8 Plus luidspreker zorgt voor het geluid uit de onderkant van je iPhone, dit hoor je tijdens het afspelen van media geluiden en bij de beltoon. Heb je problemen zoals slecht geluid of helemaal geen geluid meer, dan kan je dit onderdeel vervangen

Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »