Onderdelen voor je iPhone X nodig? Bekijk ons aanbod van iPhone onderdelen

Min: €0 Max: €300

Voor aan het bereiden op een iPhone reparatie? Opzoek naar onderdelen voor je iPhone X? Ikfixem heeft een ruim aanbod iPhone onderdelen van uitsluitend de hoogste kwaliteit.


Onderdelen

iPhone

iPhone X batterij (A+ kwaliteit)

€54,95

iPhone X batterij kopen om deze zelf te vervangen? Het vervangen van de iPhone X batterij zal problemen oplossen zoals een slecht functionerende batterij.

16 in 1 Reparatie kit

€11,95

Een uitgebreide kit voor het repareren van je iPhone of Samsung toestel. Deze reparatie kit is voorzien van 16 onderdelen waarmee je elke reparatie kan tackelen.

LCD scherm opener

€7,95

Deze tang met twee zuignappen maakt het mogelijk om het beeldscherm van je smartphone te vervangen. De tang is makkelijk te gebruiken en heeft een comfortabel design. Oorspronkelijk is deze tang ontworpen voor de iPhone maar kan ook worden gebruikt voor a

Metalen spudger

€3,95

Deze metalen spudger is ideaal tijdens het gebruik van je reparatie. Vaak wordt deze metalen spudger gebruikt voor het openen van een iPad scherm of bijvoorbeeld tijdens het verwijderen van de batterij.

iPhone X achter camera

€149,50

Is je iPhone X achter camera kapot? Vervang hem met dit splinternieuwe onderdeel van de hoogste kwaliteit

iPhone X voorcamera

€89,00

Is je iPhone X voorcamera kapot? Yikes! Helaas betekent dit dat je Face id functionaliteit komt te vervallen. Wel kan je weer foto's maken wanneer je de kapotte camera vervangt met een nieuwe.

Antistatische nylon spudger

€2,25

Deze nylon spudger is van hard antistatisch materiaal en is geschikt voor verschillende iPhone of iPad reparaties. Het heeft een platte en gepunte kant wat het ideaal maakt om batterijen te verwijderen en connectoren los te maken.

Antistatische pincetten

€6,95

Verwijder kleine onderdelen of schroeven zonder moeite met deze set antistatische pincetten. Deze set bestaat uit een rechte en gebogen pincet. Wij raden aan om altijd te werken met een antistatische pincet.

iPhone X magnetische schroefmat

€6,95

Bij het repareren van je iPhone X is het ontzettend belangrijk dat alle schroeven weer op de juiste plek terug worden geplaatst om schade aan het apparaat te voorkomen. Met deze magnetische schroefmat houd je het overzicht en hoef je je daar geen zorgen o

iPhone X framesticker

€2,49

De framesticker voor de iPhone X bevindt zich tussen het scherm en het frame en zorgt ervoor dat het scherm goed blijft zitten. Het verkleint tevens de kans op waterschade en zorgt voor een naadloze aansluiting van het scherm op het frame. 

iPhone X oorspeaker

€12,95

iPhone X oorspeaker kapot en wil je dit zelf vervangen? Deze oorspeaker is geschikt voor de iPhone X en is verantwoordelijk voor het kunnen horen van je gesprekspartner wanneer je aan het bellen bent, daarnaast is deze speaker ook mede voor het afspelen v

iPhone X scherm

€199,95

Is je iPhone X scherm toe aan vervanging? Met dit vervangende scherm heb je binnen no time je telefoon weer in gebruik.

iPhone X scherm (A+ kwaliteit)

€299,95

Is je iPhone X scherm toe aan vervanging? Met dit vervangende scherm heb je binnen no time je telefoon weer in gebruik.

iPhone X simkaarthouder

€4,25

Simkaarthouder van je iPhone X kwijt of kapot? Met deze hoog kwalitatieve simkaarthouder ben je binnen no time weer up and running.

iPhone X trilmotor

€45,95

Is de trilmotor van je iPhone X kapot? Vervang hem dan met deze nieuwe trilmotor voor je iPhone X

iPhone X batterij sticker

€2,45

Deze batterij sticker is geschikt voor het goed kunnen plaatsen van je iPhone X batterij. Deze sticker zorgt dat de batterij eenvoudig te monteren en te demonteren is zonder dat je hierbij je iPhone beschadigt!

iPhone X dock connector

€47,95

Problemen met het opladen van je iPhone X? Hoort je gesprekspartner je niet tijdens het (normaal) bellen? Dan kan het zijn dat je dock connector vervangen moet worden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »