iPhone 4 laten repareren? Bekijk onze tarieven

Wij moedigen iedereen aan om de handen uit de mouwen te steken en zelf hun kapotte iPhone 4 te repareren. Dit is namelijk helemaal niet zo moeilijk. Ikfixem maakt speciaal voor deze doe het zelvers uitgebreide reparatie handleidingen en videos zodat je zelf je iPhone 4 kunt repareren. Wij raden altijd aan om gebruik te maken van iPhone 4 onderdelen van hoge kwaliteit. Deze vind je bij ons in de webwinkel. Bekijk de iPhone 4 onderdelen in de webwinkel.

iPhone 4 laten repareren door Ikfixem

Niet zo heel zeker van je zaak? Dat is niet erg, we snappen het. Je kan je iPhone 4 vakkundig en vlot laten repareren door ons. Ikfixem werkt uitsluitend met de hoogste kwaliteit iPhone onderdelen, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. Zodra je toestel bij ons binnenkomt gaan wij aan de slag, je hebt hem meestal binnen 3 tot 4 werkdagen weer terug, functionerend en wel. Alle reparaties komen met een garantie van 6 maanden. Bekijk hieronder onze iPhone 4 reparatie tarieven en maak direct een afspraak door ons te bellen, mailen of een bericht te sturen op de chat.

iPhone 4 scherm vervangen Scherm en LCD
Bij een kapot scherm of een niet werkend LCD dient het scherm vervangen te worden.

€49,-

iPhone 4 achterkant vervangen Achterkant
De achterkant van de iPhone 4 is van glas en kan daarom snel kapot gaan. 
Als er een barst in zit kan de achterkant gemakkelijk vervangen worden.

€19,-

iPhone 4 batterij vervangen Batterij
Gaat je batterij te snel leeg of klopt het batterij percentage niet meer? Dan is je iPhone 4 batterij kapot.

€19,-

iPhone 4 batterij vervangen Batterij A+ kwaliteit
Gaat je batterij te snel leeg of klopt het batterij percentage niet meer? Dan is je iPhone 4 batterij kapot.

€29,-

iPhone 4 dock connector vervangen Dock connector
De dock connector is het gedeelte waar je de oplaadt kabel in stopt. Dit is een onderdeel die vaak kapot gaat. Gelukkig is dit onderdeel goed en gemakkelijk te vervangen.

€29,-

iPhone 4 microfoon vervangen Microfoon
De microfoon zit aan de dock connector vast. Als deze microfoon defect is dan hoort je gesprekspartner jou niet goed.

€29,-

Koptelefoon aansluiting laten repareren iPhone 4 Koptelefoon aansluiting
Werken je oordopjes niet goed? Dan is de koptelefoon aansluiting niet meer goed. Aan de koptelefoon aansluiting zitten ook de knoppen voor het harder en zachter zetten van je iPhone vast en de mute schakelaar.

€29,-

iPhone 4 volumeknoppen vervangen Volume knoppen
Als je problemen hebt met de volume knoppen dan kan dit probleem verholpen worden. De kabels van de volume knoppen worden dan vervangen en alles werkt weer zoals je dat mag verwachten.

€29,-

iPhone 4 aan en uit knop reparatie Aan- en uitknop
De aan en uit knop zit bovenop de iPhone 4 en deze kan naar verloop van tijd kapot gaan. Deze aan en uit knop kan vervangen worden. Functies die ook aan de aan en uit knop zitten zijn de proximity sensor en de luidspreker voor het handsfree bellen.

€29,-

iPhone 4 trilmotor reparatie Trilmotor
Werkt je trilfunctie niet meer? Met een nieuwe trilmotor is dit probleem meestal verholpen. Een defecte trilmotor kan ook door de koptelefoon aansluiting komen, omdat ze in verbinding staan met elkaar.

€19,-

iPhone 4 oorspeaker reparatie Oorspeaker
Heb je problemen met het verstaan van je gesprekspartner? Dit kan verholpen worden door een nieuwe oorspeaker. Met een nieuwe oorspeaker kun je alles weer goed horen tijdens het bellen.

€19,-

iPhone 4 wifi antenne reparatie Wifi Antenne
Een WiFi probleem kan ontstaan door meerdere defecten, maar in de meeste gevallen ligt aan aan de WiFi antenne. Deze kan vervangen worden, zodat je WiFi weer optimaal werkt.

€19,-

iPhone 4 geluidsbox reparatie Geluidsbox en GSM antenne
De geluidsbox en GSM antenne zitten aan elkaar vast. De geluidsbox zorgt ervoor dat je geluid hoort tijdens het afspelen van media en muziek. Het geluid wat je hoort tijdens het bellen komt uit de oorspeaker.

€29,-

iPhone 4 luidspreker reparatie Luidspreker
De luidspreker voor het handsfree bellen zit aan de aan en uit knop vast. Deze kabel kan vervangen worden en dan werkt je luidspreker weer. Deze luidspreker zorgt er ook voor dat je geluid opneemt bij het opnemen van video's.

€29,-

iPhone 4 voor camera reparatie Voorcamera
Werkt je iPhone 4 voor camera niet meer en kan je daarom geen selfies meer maken? Geen probleem wij kunnen de voor camera vervangen. Een defecte voor camera ligt niet altijd aan de kabel zelf, maar het probleem kan ook door het moederbord komen.

€29,-

iPhone 4 achtercamera reparatie Achtercamera
Heb je problemen met de iPhone 4 achter camera? Is de achter camera kapot of zitten er vlekken op de lens dan kan de achter camera vervangen worden, zodat je weer goede foto's kan maken.

€19,-

iPhone 4 proximitysensor reparatie Proximitysensor
De proximity sensor zit vast aan de aan en uit knop en zorgt ervoor dat het beeldscherm uitgaat tijdens het bellen. Het is namelijk erg vervelend als je proximity sensor niet werkt. Tijdens het gesprek kun je dan allemaal knoppen indrukken met je gezicht.

€29,-

iPhone 4 middenframe reparatie Middenframe
Het middenframe is zilverkleurige gedeelte wat tussen het scherm en de achterkant zit. Als deze kapot is of verbogen dan kan dit onderdeel vervangen worden.

€39,-

iPhone 4 home button reparatie Home button
Werkt je home button niet meer van je iPhone 4? Dit probleem kan gemakkelijk verholpen worden door een nieuwe kabel te monteren. Je home button werkt dan weer als nieuw.

€29,-

iPhone 4 software herstel Software herstel
Software problemen kunnen erg breed zijn. Heb je problemen met het maken van een reservekopie of iets dergelijks neem dan contact met ons op.

€19,-

Schade taxatie
Is je iPhone zo kapot gegaan dat die niet meer gemaakt kan worden? Dit kan komen door waterschade of door harde valschade. Wij kunnen dan een schaderapport opstellen, zodat je een bewijs hebt voor de verzekering.

€29,-

 

Let's fix my phone.

Maak direct een afspraak en laat je iPhone repareren door Ikfixem.
Stuur een e-mail naar: [email protected] of bel ons op: 085 301 22 50.
Je kunt ook met ons chatten, rechtsonder in het scherm ziet u het Facebook messenger icoontje.

Ga naar de reparatieservice pagina voor meer tarieven.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »