iPhone 7 Plus laten repareren? Bekijk onze tarieven

Wij moedigen iedereen aan om de handen uit de mouwen te steken en zelf hun kapotte iPhone 7 Plus te repareren. Dit is namelijk helemaal niet zo moeilijk. Ikfixem maakt speciaal voor deze doe het zelvers uitgebreide reparatie handleidingen en videos zodat je zelf je iPhone 7 Plus kunt repareren. Wij raden altijd aan om gebruik te maken van iPhone 7 Plus onderdelen van hoge kwaliteit. Deze vind je bij ons in de webwinkel. Bekijk de iPhone 7 Plus onderdelen in de webwinkel.

iPhone 7 Plus laten repareren door Ikfixem

Niet zo heel zeker van je zaak? Dat is niet erg, we snappen het. Je kan je iPhone vakkundig en vlot laten repareren door ons. Ikfixem werkt uitsluitend met de hoogste kwaliteit iPhone onderdelen, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. Zodra je toestel bij ons binnenkomt gaan wij aan de slag, je hebt hem meestal binnen 3 tot 5 werkdagen weer terug, functionerend en wel. Alle reparaties komen met een garantie van 6 maanden. Bekijk hieronder onze reparatie tarieven en maak direct een afspraak door ons te bellen, mailen of een bericht te sturen op de chat.

iPhone 4 scherm vervangen Scherm en LCD
Bij een kapot scherm of een niet werkend LCD dient het scherm vervangen te worden.

€125,-

iPhone 4 scherm vervangen Scherm en LCD A+ kwaliteit
Bij een kapot scherm of een niet werkend LCD dient het scherm vervangen te worden. A+ kwaliteit schermen hebben een origineel LCD.

€150,-

iPhone 4 batterij vervangen Batterij
Gaat je batterij te snel leeg of klopt het batterij percentage niet meer? Dan is je batterij kapot.

€45,-

iPhone 4 batterij vervangen Batterij A+ kwaliteit
Gaat je batterij te snel leeg of klopt het batterij percentage niet meer? Dan is je batterij kapot.

€55,-

iPhone 4 dock connector vervangen Dock connector
Als de dock connector kapot is dan wil je iPhone niet meer opladen. Dit is één van de meest voorkomende reparaties en kan gemakkelijk verholpen worden door ons.

€55,-

iPhone 4 trilmotor reparatie Trilmotor
Werkt je trilfunctie niet meer? Met een nieuwe trilmotor is dit probleem verholpen. De trilmotor staat in verbinding met de aan en uit knop en het kan daarom ook aan de aan en uit knop van de iPhone liggen.

€45,-

iPhone 4 oorspeaker reparatie Oorspeaker
Heb je problemen met het verstaan van je gesprekspartner? Dit kan verholpen worden door een nieuwe oorspeaker. Met een nieuwe oorspeaker kun je alles weer goed horen tijdens het bellen.

€45,-

iPhone 4 wifi antenne reparatie Wifi Antenne
Een WiFi probleem kan ontstaan door meerdere defecten, maar in de meeste gevallen ligt aan aan de WiFi antenne. Deze kan vervangen worden, zodat je WiFi weer optimaal werkt.

€45,-

iPhone 4 geluidsbox reparatie Geluidsbox
De geluidsbox kan defect gaan door teveel stof of door lichte vochtschade. De geluidsbox zorgt ervoor dat je geluid hoort op het moment dat media afspeelt via je iPhone.

€45,-

iPhone 4 luidspreker reparatie Luidspreker
De luidspreker zorgt ervoor dat je handsfree kan bellen en neemt het geluid op tijdens het opnemen van een video. Ook is deze luidspreker verantwoordelijk voor Siri.

€79,-

iPhone 4 voor camera reparatie Voorcamera
De voorcamera kabel zit vast aan het scherm van de iPhone. Als je voor camera niet meer werkt kan deze kabel vervangen worden, zodat je snel weer selfies kan maken.

€45,-

iPhone 4 achtercamera reparatie Achtercamera
De achter camera zit vast aan het moederbord en kan kapot gaan. Met een nieuwe achter camera werkt je achter camera weer zoals het hoort. Ook de flitser zit vast aan deze camera.

€95,-

iPhone 4 proximitysensor reparatie Proximitysensor
De proximity sensor zit vast aan de voorcamera kabel en zorgt ervoor dat het beeldscherm uitgaat tijdens het bellen. Het is namelijk erg vervelend als je proximity sensor niet werkt. Tijdens het gesprek kun je dan allemaal knoppen indrukken met je gezicht.

€45,-

iPhone 4 middenframe reparatie Frame
Het frame is het gedeelte waar het scherm inlicht. Als die frame scheef is of kapot dan kan het vervangen worden voor een nieuwe.

€125,-

iPhone 4 software herstel Software herstel
Software problemen kunnen erg breed zijn. Heb je problemen met het maken van een reservekopie of iets dergelijks neem dan contact met ons op.

€29,-

Schade taxatie
Is je iPhone zo kapot gegaan dat die niet meer gemaakt kan worden? Dit kan komen door waterschade of door harde valschade. Wij kunnen dan een schaderapport opstellen, zodat je een bewijs hebt voor de verzekering.

€29,-

 

Let's fix my phone.

Maak direct een afspraak en laat je iPhone 7 Plus repareren door Ikfixem.
Stuur een e-mail naar: reparatie@ikfixem.nl of bel ons op: 085 301 22 50.
Je kunt ook met ons chatten, rechtsonder in het scherm ziet u het Facebook messenger icoontje.

Ga naar de reparatieservice pagina voor meer tarieven.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »