Over ons

Ikfixem is een groot voorstander van het recht om te repareren.  Het recht om te repareren is een globale beweging die fabrikanten oproept om producten te produceren die eenvoudig te repareren zijn. Dit is niet alleen duurzamer en beter voor het milieu, maar het is ook beter voor de globale economie omdat kleinere bedrijven in de reparatie-industrie werk blijven hebben.

Onze visie is dat iedereen zijn of haar toestel moet kunnen repareren zonder onderworpen te worden aan de beperkingen van een fabrikant. Fabrikanten zouden daarom reparatiehandleidingen moeten verschaffen en vervangende onderdelen verkopen, zodat de consument de keuze heeft om zelf het toestel te repareren zonder behoud van garantie of het te laten repareren.

Onze visie op het gebied van doe-het-zelf reparaties is dat een reparatie nooit ten koste mag gaan van de oorspronkelijke kwaliteit van het product.

Daarom hechten wij enorm veel waarde aan kwaliteit en dienen onderdelen te voldoen aan onze kwaliteitsnormen. Met talloze leveranciers zijn wij trajecten doorlopen om te bepalen of de door hun geleverde producten geschikt zijn voor onze klanten. Dit heeft geresulteerd in een selectie van de beste en meest betrouwbare fabrikanten waar wij trots op zijn om mee samen te werken. Onze belofte is dan ook kwaliteit.

Refurbished schermen (A+ kwaliteit)

Refurbished schermen hebben een origineel LCD en originele flexkabels. Het enige dat vervangen is bij deze schermen is het glas. Bij deze schermen kan je er altijd vanuit gaan dat je kwaliteit krijgt zoals je gewend bent. Het glas is vervaardigd uit kwalitatieve rauwe materialen waardoor de gebruikservaring even optimaal is als bij originele schermen. De levensduur van een LCD is minimaal 5 tot 10 jaar. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om het feit dat de LCD al eerder in gebruik is geweest. 

Standaard kwaliteit schermen

Budget schermen komen in allerlei prijsklassen en zijn ook weer onder te verdelen in A+ kwaliteit budget en slechte kwaliteit budget schermen.

Wij hebben de beste kwaliteit budget schermen die er op de markt te vinden zijn. Het grootste verschil tussen onze standaard kwaliteit en A+ kwaliteit schermen zit hem in het type backlight en het LCD scherm. De backlights op de A+ schermen zijn van hogere kwaliteit en hebben daarom een betere maximum helderheid. De helderheid op de standaard schermen is een stuk lager, ongeveer 3/4 ten opzichte van de A+ kwaliteit schermen. Daarnaast hebben de A+ kwaliteit schermen een origineel LCD en flexkabels, terwijl de standaard kwaliteit schermen dit niet hebben.

Op het gebied van kleurweergave zijn de kwaliteiten moeilijk van elkaar te onderscheiden. Onze standaard schermen hebben geen blauwe gloed die duidt op een zeer lage kwaliteit backlight en lcd. Onze standaard kwaliteit schermen zijn dan ook te classificeren als A+ budget schermen.

Batterijen

Wij bieden twee soorten batterijen aan, namelijk standaard kwaliteit en A+ kwaliteit. Het veschil tussen deze twee zit hem vooral in de levensduur. Standaard batterijen gaan hebben een levensduur van circa 300 laadcycli terwijl A+ kwaliteit batterijen een levensduur hebben van circa 500 laadcycli.

iPhone onderdelen

Wij garanderen de beste kwaliteit onderdelen. We laten dan ook de kwaliteit voor zich spreken en bieden een garantie van 6 maanden op alle onderdelen. Wanneer je onderdelen koopt bij Ikfixem kan je er vanuit gaan dat je in goede handen bent. Niet alleen wat producten betreft, maar ook service. Ons doel is dat jouw toestel het weer doet. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »