Garantie

Wettelijke garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Al onze producten komen daarnaast nog met een standaard garantie van 6 maanden. Refurbished toestellen hebben een garantie van 1 jaar. Deze genoemde garanties doen niets af aan de wettelijke garantie. Je kunt je toestel retourneren indien eventuele schade onder de garantie valt en binnen het garantie termijn is. Het kan wel eens voorkomen dat onderdeel van je toestel niet werkt, maar dit kan komen doordat weer een ander onderdeel kapot is. Het is dus belangrijk om goed uit te zoeken wat de oorzaak van je probleem is en alle onderdelen die er mogelijk mee te maken hebben te vervangen als je niet zeker weet welk onderdeel kapot is. Blijkt na installatie van het onderdeel dat je toestel toch nog defect is? Dan kan je het onderdeel gewoon retourneren, indien deze nog helemaal functionerend en onbeschadigd is.

Je kunt aanspraak maken op je rechtsmiddelen onder de Eenjarige Beperkte Garantie voor je Ikfixem Refurbished toestellen via [email protected]

Voordat je aanspraak maakt op de garantie:

- Maak zonodig een backup (software). 
- Herstel het product naar fabrieksinstellingen. 
- Log uit iCloud (Alleen van toepassing op Apple producten). 
- Schakel Find my iPhone uit (Alleen van toepassing op iPhones). 
- Verpak indien mogelijk in productverpakking (niet verplicht). 
- Verzend het product goed verpakt in een stevige doos. 

Deze garantie is niet van toepassing op het volgende:

(a) Verbruiksonderdelen, zoals batterijen of beschermlagen die in de loop van de tijd slijten, tenzij het defect optrad wegens een materiaal- of fabricagefout;  (b) cosmetische schade, met inbegrip van, maar niet beperkt tot krassen, deuken en gebroken plastic aan poorten; (c) schade veroorzaakt door gebruik in combinatie met een ander product; (d) schade veroorzaakt door een ongeval, verkeerd gebruik, misbruik, vloeistof, brand, aardbeving of andere externe oorzaken; (e) schade veroorzaakt door ander gebruik van het product dan wordt beschreven in de gebruikershandleidingen, technische specificaties en andere gepubliceerde richtlijnen voor het product; schade veroorzaakt door service (inclusief upgrades en uitbreidingen) uitgevoerd door derden; (f) beschadigingen als gevolg van natuurlijke slijtage van het product; een product waarvan het serienummer is verwijderd of onleesbaar is gemaakt; (g) een product dat is gestolen of waarvan Ikfixem redelijkerwijs aanneemt dat het product is gestolen op basis van informatie die is verstrekt door de politie; (h) een product dat is gekocht bij een andere partij dan Budget-Smartphones.

Belangrijk: Open het product niet, tenzij in de gebruikershandleiding wordt beschreven hoe je het product kunt openen. Het openen van het product kan schade veroorzaken die niet wordt gedekt door de garantie. 

Als je een geldige vordering onder deze garantie indient, zal Ikfixem als volgt handelen, naar eigen goeddunken:

Het product repareren met nieuwe onderdelen of gebruikte onderdelen die in prestaties en betrouwbaarheid als nieuw zijn, of het product vervangen door een product dat functioneel gelijkwaardig is aan het product en dat is uitgerust met nieuwe onderdelen en/of gebruikte onderdelen die in prestaties en betrouwbaarheid als nieuw zijn, of de aankoopprijs terugbetalen in ruil voor retournering van je product. Als een product of onderdeel is vervangen of een terugbetaling is gedaan, wordt een vervangend artikel jouw eigendom en wordt het vervangen of terugbetaalde artikel het eigendom van Budget-Smartphones. Voor een vervangend onderdeel of product of een gerepareerd product geldt de resterende garantie van het oorspronkelijke product. 

Disclaimer

Ikfixem geeft geen garantie of belofte dat een product kan worden gerepareerd of vervangen onder deze garantie zonder gevaar voor en/of verlies van informatie en/of gegevens die zijn opgeslagen op het product.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »