Betaalmethoden

Betalen moet ook gebeuren, maar dat maken we graag zo makkelijk mogelijk voor je.
Hieronder vind je een overzicht van de betaalmethoden en de kosten die hieraan verbonden zijn.

BETAALWIJZE BETAALKOSTEN
IDEAL Gratis
AfterPay €0,95
Paypal Gratis
MisterCash Gratis
Sofortbanking Gratis
Paysafecard

Gratis

Overboeking

Gratis

 

iDeal

iDeal is een online betaalmiddel, waarmee Nederlandse consumenten kunnen betalen via hun eigen bank in een beveiligde omgeving.
De kosten voor het gebruik van deze betaalmethoden zijn gratis.

AfterPay

Met AfterPay kun je jouw bestelling thuis op je gemak bekijken, proberen en ervaren. Blij met je bestelling? Top! Dan betaal je met één klik op de knop. Gaat er toch nog iets terug? Geen probleem. Met AfterPay betaal je alleen voor wat je houdt. Daarom: betalen doe je áchteraf! De kosten voor het gebruik van deze betaalmethode zijn €0,95.

Hoe werkt AfterPay?
1. Plaats een bestelling bij één van de bij AfterPay aangesloten webwinkels.
Bij de check-out kies je als betaalmethode voor AfterPay. Je hoeft hier vooraf geen account voor aan te maken.

2. Nadat je bestelling is bezorgd, kun je op je gemak alles bekijken, proberen en ervaren. Je ontvangt per e-mail een betaaloverzicht van ons.
Voor het meeste gemak download je de AfterPay app.

3. Blij met je bestelling? Dan kun je gemakkelijk betalen met één klik op de knop. Gaat er toch nog iets terug? Laat het ons weten via de AfterPay app.
Dan pauzeren we de betaling voor 10 dagen. Lees hier alles over het retourneren van je AfterPay bestelling.

PayPal

Snel en veiliger online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen.
Met PayPal betalen, betekent dat je alleen de inloggevens van je rekening nodig hebt. De kosten voor het gebruik van deze betaalmethode zijn gratis.

MisterCash

Met Bancontact (Voorheen bekend als Bancontact/Mister Cash) kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. 
De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. 
Gebruikersland: België

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

De kosten voor het gebruik van deze betaalmethode zijn gratis.

Sofortbanking

SOFORTbanking (voorheen Direct ebanking) is een variant op betalen per bank en maakt het mogelijk om vanuit verschillende landen te betalen via de eigen vertrouwde bankomgeving. Met name in Duitsland wordt deze betaaloplossing veel gebruikt. Maar ook in landen zoals Oostenrijk en België wordt er steeds vaker voor deze betaalwijze gekozen. De kosten voor het gebruik van deze betaalmethode zijn gratis.

Paysafecard

Met paysafecard kunt u online betalen bij webwinkels uit allerlei verschillende bereiken, zoals games, social media en online gemeenschappen of muziek, film en entertainment. En u hebt geen bankrekening of creditcard nodig. Zo eenvoudig is het:

- Vind het dichtstbijzijnde verkooppunt
- Koop daar je paysafecard. Je kan kiezen in de waardes van 10, 25, 50 of 100 EUR. 
- Betaal online door simpelweg je pincode in te voeren

De kosten voor het gebruik van deze betaalmethode zijn gratis

Overboeking

De naam van deze betaalmethode zegt het al... bij de keuze voor overboeking regel je de betaling via bankoverschrijving. Wanneer je kiest voor deze betaalwijze, ontvang je de betalingsinformatie direct je scherm of per e-mail.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »